Kategóriák
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


FELNŐTT KÖLCSÖNZÉSI ÁRAK

FELNŐTT KÖLCSÖNZÉSI ÁRAK

Termék ára
500 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Az idei szezontól a legújabb HEAD léceket és cipőket adjuk bérbe, és amennyiben tetszik a bérlőnek, úgy a bérleti díjat levonjuk a vételárból és megvásárolható a sporteszköz!!!!
Síkölcsönző: Sílécek, sícipők, komplett sífelszerelések kölcsönzése.
Snowboard kölcsönző: snowboardok, snowboard cipők bérlése.

Bérlési AKCIÓK:
- Családi bérlés esetén (Egyhetes min. 2 garnitúra közép kategóriás felnőtt felszerelésnél) egy garnitúra gyermek felszerelést ingyen biztosítunk!
- Egyhetes síléc, vagy snowboard és az ezekhez tartozó cipő bérlése esetén 9 nap helyett, csak 6 nap kölcsönzési nap díját számoljuk!
- Síléc előfoglalás: Akik 2019. december 31-ig üzletünkben bejelentik egy hetes sífelszerelés bérlési szándékukat (akár időpont megjelölése nélkül is), az adott kategóriában csak a síléc bérlés árával kell számolniuk, a sícipőt ingyen biztosítjuk!
- Törzsvásárlóinknak- , ill. bérlőinknek 10 % kedvezményt biztosítunk (a nem akciós termékekből) Síléceinket minden esetben felújítva , sícipőinket szárítva és fertőtlenítve adjuk át! ÚJ! Ebben a szezonban az idei modell sílécek és sícipők bérelhetők és utána -igény szerint- megvásárolhatók (a bérleti díjat leszámítjuk az árból!!
- Többcsatos sícipők (70-110 Flex indeksz), valamint a legújabb sílécek, snowboardok és snowboard cipők várják leendő bérlőinket. Slalom-, lesikló-, cross lécek

A nagyításhoz klikkeljen a táblázatra!
Hasonló termékek
Webáruház készítés