Kategóriák
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


HEAD TEAM RED

HEAD TEAM RED

-23%
Termék ára
29 990 Ft
Akció: 22 990 Ft
Kezdete: 2018.12.07   A készlet erejéig!
Tulajdonságok kiválasztása

Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Mindent tartalmaz, a tervezés, a teljesítmény és a geometria terén. Tehát alapvetően, egy progresszív fordulási sugárral, ami nagyon könnyű fordulást enged a síelni tudó minden korosztály számára.
A sapka felépítése: A síléc fedőlapjának felülete, szélén, tiszta és lekerekített felületet képez a síléc oldalán. Ez az építészeti stílus növeli a torziós merevséget, és csökkenti a fedőréteg forgácsolását, amikor a sílécek egymáshoz tapadnak.
A korai emelkedés, a rocker és a fordított kanyarvilág világában még mindig szükség van a hagyományos sílécekre. Az élfogás és a stabilitás páratlan a hűvös hóban. Ez a sí maximális élményt nyújt a hónak, így segít a síelőknek síelni a szilárd anyagokat, vagy inkább a hagyományos kajakos sílécek "érzését" kedvelik.
Tippvédők: A csúcson lévő műanyag védőeszközök növelik a síléc tartósságát és csökkentik a szétcsúszás valószínűségét. A tippjeid a legvalószínűbb szélek, hogy megrepedjenek, tartsák biztonságban a csúcsvédelemmel és a sílécek sokáig tartanak. Ha a csúcsvédők megrongálódnak, akkor nem olyan nagy ügy, mintha a tényleges sílécekkel megtörténne.
Texturált felület: Ideális kopás és repedés visszaszorításához a síléc felületén. A texturált sífelületek (más néven a kígyóbőr fedőlapja) durva felületek a sínek, amelyek eltakarják vagy eltakarják a karcolásokat. Eredetileg nyilvánvalóan bérelhető sílécekhez tervezték, ez a felület már számos kiskereskedelmi sílécen is kapható, hiszen mindenki kedveli a sílécét.
Ideális célzott síelő: Fiatal síelő fejlesztése: bárhol az első időmérőkből a haladó ifjúsági síelők közé, még sokat tanulni a síelésről. Lehet, hogy sokszor síelhetnek, és robbanhatnak, de nem elégedettek a hegy egyes területeivel.

Számos egyéb AKCIÓS síléc kínálatunkban! www.stbsport.hu oldalunkon tájékozódhat, illetve személyesen a Bp.XI.Bartók Béla út 72. (bejárat a Szabolcska utcáról) szám alatti üzletünkben.

Törzsvásárlói és egyéb kedvezmények!
Hasonló termékek
HEAD LINK PRO R 150
113 000 Ft
HEAD RESIDUE R
119 490 Ft
Webáruház készítés