A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


HOLMENKOL TEXTIL WASH Impregnáló mosószer

HOLMENKOL TEXTIL WASH Impregnáló mosószer

Termék ára
980 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A síruházatok és technikai ruházatok, kabátok, nadrágok, aláöltözetek, pulóverek mind speciális anyagból készülnek, ezért sok esetben a hagyományos mosószerek hatástalanok, vagy károsak a ruhákra. A hagyományos mosószerek, öblítők rontják a lélegző membránok fizikai tulajdonságait, valamint nem távolítják el hatékonyan a baktériumokat és ezért büdös marad a ruha.

A megfelelő tisztításhoz ismerni kell a technikai ruházatok felépítését. Három különböző réteget kell megkülönböztetni: izzadságelvezető réteg, hőszigetelő réteg, víz- és szélálló réteg.
A technikai ruháknál az alsóruházat vezeti el az izzadságot, amit a szálak mikrobarázdált felületével oldanak meg.
A középső réteg szigetel, ahol a különböző rendszerek (toll, pehely, kapilláris töltőanyagok) levegőt zárnak magukba, és ez a levegőréteg adja a szigetelést.
A külső réteg víz és szél elleni védelmet jelenti.

A három rétegnek a test páráját is át kell engednie, miközben ellátja saját funkcióját. Ezeket a komplex rendszereket bonyolult és drága anyagokkal és technológiával oldják meg. (Gore-tex, Simpatex, Schoeller, eVent, Coolmax, Outlast, Thinsulate, Thermolite, PrimaLoft) Ezért a drága ruháknál fontos a megfelelő tisztítás, hogy ne tegyük tönkre és sokáig kiszolgáljanak minket.
Hasonló termékek
Webáruház készítés