Kategóriák
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


HOLMENKOL TEXTIL WASH Impregnáló mosószer

HOLMENKOL TEXTIL WASH Impregnáló mosószer

Termék ára
980 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A síruházatok és technikai ruházatok, kabátok, nadrágok, aláöltözetek, pulóverek mind speciális anyagból készülnek, ezért sok esetben a hagyományos mosószerek hatástalanok, vagy károsak a ruhákra. A hagyományos mosószerek, öblítők rontják a lélegző membránok fizikai tulajdonságait, valamint nem távolítják el hatékonyan a baktériumokat és ezért büdös marad a ruha.

A megfelelő tisztításhoz ismerni kell a technikai ruházatok felépítését. Három különböző réteget kell megkülönböztetni: izzadságelvezető réteg, hőszigetelő réteg, víz- és szélálló réteg.
A technikai ruháknál az alsóruházat vezeti el az izzadságot, amit a szálak mikrobarázdált felületével oldanak meg.
A középső réteg szigetel, ahol a különböző rendszerek (toll, pehely, kapilláris töltőanyagok) levegőt zárnak magukba, és ez a levegőréteg adja a szigetelést.
A külső réteg víz és szél elleni védelmet jelenti.

A három rétegnek a test páráját is át kell engednie, miközben ellátja saját funkcióját. Ezeket a komplex rendszereket bonyolult és drága anyagokkal és technológiával oldják meg. (Gore-tex, Simpatex, Schoeller, eVent, Coolmax, Outlast, Thinsulate, Thermolite, PrimaLoft) Ezért a drága ruháknál fontos a megfelelő tisztítás, hogy ne tegyük tönkre és sokáig kiszolgáljanak minket.
Hasonló termékek
Webáruház készítés