Kategóriák
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


LEVEL Bliss Jade Ninja Black Női Síkesztyű

LEVEL Bliss Jade Ninja Black Női Síkesztyű

Termék ára
17 990 Ft
Tulajdonságok kiválasztása

Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A Level Bliss Jade vékony és könnyű kialakítású, ez a jól megtervezett teljesítménymodell tökéletes a pályára vagy a kirándulásokhoz. Külső szövet vízálló anyagból készült és a kesztyű belseje szuper meleg, teljes mértékben párnázott „Light gyapjú»és a membrán típusú«anyagok Therme Plus„, amely biztosítja a meleget. A tépőzáras zárás a csukló felett állítható, a tenyéren és az ujjakon szilikon betétek vannak a jó tapadás érdekében. A "ThermoPlus 2000" osztályozás szerint a kesztyű használata legalább -8 ° C hőmérsékleten történik.

Műszaki adatok
- Szintetikus vízálló kivitel
- Vízálló kezelt anyagok
- Membra Therm plus technológia
- Szilikon tenyérnyomás
- Keskeny hüvely
- Állítható záróelem

Technológiák:
Thermo + 2000
A Certified Technology "ThermoPlus" garantálja a kiváló minőségű hőszigetelést a legnehezebb időjárási körülmények között. A Level létrehozott egy olyan eszközt, amely extrém körülmények között teszteli a kesztyűket, és az eredményeket egy hatékonysági indexben összegyűjtik az egyes modellek termikus értékeihez képest. A Thermo + 2000 garantáltan -8 ° C-ig terjedő hőmérsékletet biztosít.

Membra-Therm Plus
A membrán titka abban rejlik, hogy a külső héj és a bélés közötti áthatolhatatlan akadályt megoldja, amely optimalizálja a meleget, kényelmet és szárazon tartsa a kezét.

Webáruház készítés