Kategóriák
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Tenisz Ütők

Főkategória >TENISZ >Tenisz Ütők

Sorrend:

HEAD Graphene 360+ Gravity LITE teniszütő
A head bevezet egy forradalmian új vázszerkezetet, a fejlett Graphene 360+ technológiát, amely uralja a játékot - a játék új ereje itt van a Head Gravity Lite segítségével.

Lehet, hogy a Gravity Lite a ütők közül a legkönnyebb, de mégis tartalmazza az összes előnyeit. A nagyobb fejméret és könnycsepp alakú fej tökéletesen támogatja az ütő tulajdonságait, és a jellegzetes flip kialakítás tökéletesen illeszkedik az agresszív játék minden szintjéhez.

 
54 990 Ft
HEAD Graphene 360+ Gravity MP LITE teniszütő
A Head Gravity MP Lite teniszütő 100 hüvelykes könnycsepp alakú, ovális, feszes (22 mm) profillal rendelkezik, mindössze 280 gramm tömeggel rendelkezik, ami erőteljes és könnyen kezelhetővé teszi .

Az új Gravity vonal könnycsepp alakú kialakítású, megnövelt teljesítmény és játékmenet érdekében. Jellemzője az új Graphene 360+ technológia, a Graphene 360 ​​innovatív energiaátadása és a spirálszálak kombinációja a fokozott rugalmasság és tiszta ütésérzet érdekében. ... 
62 990 Ft
HEAD Graphene 360+ Gravity PRO teniszütő
A Head Graphene 360+ Gravity MP teniszütők az agresszív játékról szólnak, bármilyen szinten. Jellemzője az új ​​energiaátadás és az innovatív spirálszálak kombinációja a fokozott rugalmasság és tiszta ütésérzet érdekében. Elősegíti, hogy stílusosan uralja a pályát. A GRAVITY sorozatot Alexander Zverev hagyja jóvá.

TECHNOLÓGIA :
Graphene 360+: Ez a technológia ötvözi a Graphene 360 ​​hatékony energiaátadását (teljesítményét) és a lenyűgöző stabilitást a Spir... 
66 990 Ft
HEAD Graphene 360+ Gravity MP teniszütő
A Head Graphene 360+ Gravity MP teniszütők az agresszív játékról szólnak, bármilyen szinten. Jellemzője az új ​​energiaátadás és az innovatív spirálszálak kombinációja a fokozott rugalmasság és tiszta ütésérzet érdekében. Elősegíti, hogy stílusosan uralja a pályát. A GRAVITY sorozatot Alexander Zverev hagyja jóvá.

TECHNOLÓGIA :
Graphene 360+: Ez a technológia ötvözi a Graphene 360 ​​hatékony energiaátadását (teljesítményét) és a lenyűgöző stabilitást a Spir... 
64 990 Ft
HEAD Graphene 360 Speed PWR teniszütő
Az új Head Speed ​​PWR teniszütő egyértelműen nagyobb méréseket mutat a többi Speed ​​sorozat ütőjéhez képest, miközben ugyanaz a technológia. Az új megjelenés aszimmetrikus kialakítása, melyet a kontraszt fekete és fehér színek jelennek meg az ütő szívében. Az exkluzív szénszál, amely az ütő fején látható, még nagyobb teljesítményt nyújt, és növeli a tervezést.
Ez az ütő egy 115 négyzetméteres fejmérettel, szélesebb profillal és 255 gramm súlyú... 
54 690 Ft
Szín
HEAD GRAPHENE 360 SPEED JR.25 SPEED JUNIOR
A Head Speed ​​Jr 25 ütő még rövidebb, mint a 26. 240 gramm tömeg, a felnőttek ütőjeként ismert, innovatív Graphene 360 ​​technológiával, amely nagyobb stabilitást biztosít és javítja a labdából az ütőre történő energiaátadást a játékban levő teljesítményre.
Olyan fiatal játékosok számára fejlesztették ki, akik könnyebben kezelik az ütőt, ajánlott a 8 és 10 év közötti kis bajnokok és a 127 cm és 141 cm közötti magasságú játékosok, akik Novak Djokovic-t ak... 
16 890 Ft
Szín
Head Graphene 360 Speed 26 Junior Tenniszütő
A Speed ​​Graphene 360 ​​teljesítménykeret alapján a Head Graphene 360 ​​Speed ​​Junior Tenisz Racquet az új Graphene 360 ​​technológiával rendelkezik, és tökéletes keveréke a teljesítménynek és a vezérlésnek.
Súly: 250gr
Összetétel: Grafén 360 / grafit 
29 190 Ft
Szín
Head Graphene 360 Instinct MP teniszütő
Az új Graphene 360 ​​Instinct MP Head teniszütő előnye az erőteljes nagy teljesítmény és a kényelem a fejlett versenyzőnek. Maria Sharapova ezt az ütőt választott. A HEAD új anyaga, a Graphene 360 javítja a labda sebességét és stabilitását. Az új dizájn-identitás feltűnő megjelenést kölcsönöz. A játékosok magas szintű ellenőrzést várhatnak. Az Instinct MP egy tökéletes ütő a játékosok számára, akik egy kicsit több energiát és kényelmet keresnek egy teljesítményversenyben.... 
53 690 Ft
Szín
Head Graphene 360 ​​Instinct Lite teniszütő
A HEAD Graphene 360 ​​Instinct Lite teniszütő könnyebb és nagyobb fejjel van, mint a Maria Sharapova és Tomas Berdych által támogatott Instinct MP ütők. A HEAD új anyaga, a Graphene 360 javítja a glabda sebességét és stabilitását az egész játék alatt. Kikivételesen kényelmes. A keresztmetszet kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy segítsen a játékosok számára, hogy könnyű teljesítményt teremtsenek, és az új dizájn-identitás feltűnő pillantást ad az Instinctnek. A játékosok magas szintű ellen... 
47 390 Ft
Szín
HEAD Graphene 360 Instinct PWR Tenniszütő
A HEAD Graphene 360 ​​Instinct PWR teniszütő a legjobb eszköz a versenyképes klub játékos számára, aki hatalmat és kényelmet keres. Az Instinct PWR 27,7 hüvelyk hosszú, hogy segítsen elérni egy extra labdát, és hatalmat ad. Nagyobb stabilitás. Ha könnyű kényelmet és energiát keres, ne nézzen tovább, mint a Graphene 360 ​​Instinct PWR .
-27,7 hüvelyk hosszú -Super könnyű, kényelmes érzést biztosít. 
52 790 Ft
Szín
Head IG Speed 26 teniszütő
A Speed ​​sorozat gyermek HEAD teniszütője kiváló minőségű és kedvező árú design.
Fejterület: 645 cm2 Hossz: 66 cm, súly: 250 g
 
18 190 Ft
Szín
Head Speed 25 Junior Tenniszütő
A Head Speed ​​25 Junior Tenisz Racquet 8 és 10 év közötti gyerekeknek biztosítja a játékhoz szükséges tökéletes sebességet és irányítást. Könnyű grafit kompozitból készült. 
16 890 Ft
Szín
 

Webáruház készítés