Kategóriák
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Tenisz Húrok

Főkategória >TENISZ >Tenisz Húrok

Sorrend:

HEAD Intellitour 17g teniszhúr
Ez a tökéletesen kevert karaktersorozat a sokoldalú TOUR vagy magas szintű versenyző számára lett kialakítva, akinek szüksége van egy prémium multifilamentális ellátására, pontos visszajelzéssel és kiváló érzéssel kombinálva. Ebben az esetben ez az exkluzív RIP technológiának köszönhetően lehetséges. Gondoskodik arról, hogy a húr nylon multifilamenta magja és a polipropilén szalagokból készült külső héja egyedülálló érzékenységet és kiemelkedő érzetet biztosítson, így bármikor megváltoztathat... 
4 090 Ft
Szín
HEAD Intellitour 16g teniszhúr
Ez a tökéletesen kevert karaktersorozat a sokoldalú TOUR egy magas szintű versenyző számára lett kialakítva, akinek szüksége van egy prémium multifilamentális sztring ellátására, pontos visszajelzéssel és kiváló érzéssel kombinálva.
A húr nylon multifilamenta magja és a polipropilén szalagokból készült külső burkolat egyedülálló érintést és kiemelkedő érzést biztosít.
Az IntelliTour köszönhetően a puha hangulat és a teljesítmény tökéletesen illeszkedik.... 
4 090 Ft
Szín
HEAD RIP CONTROL teniszhúr 12m/csom
Maximális lejátszhatóság, kiváló topspin és extra tartósság. Különlegesen szőtt ribbon konstrukció, Multifilament Poliamid üvegszál maggal. Pörgetésre kiválóan alkalmas, tökéletes kontroll. 
4 090 Ft
Szín
HEAD PRIMAL HYBRID lédig húr 12m/húrozás
Húr 4.990,-Ft/12m
Ütő húrozással: 5.990,-Ft/ütő

A HEAD PRIMAL HYBRID tenisz húrok tökéletes egyensúlyt biztosítanak a teljesítmény és a szabályozás között, ez a monofilamentes és a többszálú keresztszalagnak köszönhető.
Ezek a teniszhúrok ideálisak a HEAD MXG teniszütők számára.

Főbb jellemzők:
Fő szálak: monofilament 1,30 mm - 6,1 méter - szürke
Kereszt szálak: többszálú 1.30 mm - 6.1 méter - fekete

Átmérő: 1,30 mm 
4 990 Ft
Szín Méret
PRO'S PRO HYBRID  lédig húr 12m/húrozás
Húr 3.490,-Ft/12m
Ütő húrozással: 4.690,-Ft/ütő

Szín: szürke, fekete/arany
Átmérő: H1 (main) 1,25 mm
A1 (cross) 1,30 mm

 
3 490 Ft
Szín
PRO'S PRO CYBER POWER lédig húr 12m/húrozás
Húr 2.980,-Ft/12m
Ütő húrozással: 3.980,-Ft/ütő

Pro Pro Cyber ​​Power nemzetközileg is sikeres húr-sorozat, a húr minősége tökéletes kombinációja a végső tulajdonságok:
• extrém tartósság
• Tökéletes labda szabályozás
• Végső energia elérés érzés
• Rezgéscsökkenés
• A húrok nem csúsznak el.
Japán csúcstechnológiája, különösen a nagy igényű versenyzőkkel szemben.

Szín: fehér
Átmérő: 1,25 mm, 1,30 mm

 
2 980 Ft
Szín Méret
HEAD REFLEX MLT lédig húr 12m/húrozás
Húr 4.880,-Ft/12m
Ütő húrozással: 5.880,-Ft/ütő

A Head REFLEX MLT egy prémium többszálas húr kiváló teljesítményt és érintést kölcsönöz annak teljes "multifilament"-es konstrukciójának és puha PU-gyantájának köszönhetően, valamint a precíz vezérlésnek köszönhetően a bevonatban lévő innovatív, alacsony súrlódású adalékok, amelyek lehetővé teszik a főhúr tökéletes átrendeződését minden ütés után és gyorsabb a visszacsapó hatás.

Átmérő: 1,3... 
4 880 Ft
Szín Vastagság
HEAD HAWK ROUGH húr 12m/csom
A HEAD legnépszerűbb Hawk-húrsorozata, és az eredmény olyan sztring, amely határozott érzetet és sok centrifugálási lehetőséget kínál. Keménységének köszönhetően ennek a húrnak a teljesítményszintje meglehetősen alacsony, ezért leginkább a hosszú, gyors ingadozással rendelkező játékosoknak szól. A húr durva textúrája azt jelenti, hogy a labda érintkezésekor megtapad, amely a spin fokozására szolgál.
Hossz: 12 m
Átmérő: 1,25 mm
Színek: EZÜST SZÜRKE 
4 990 Ft
Szín
HEAD INTELLITOUR HYBRID 1,30mm lédig húr 12m/húrozás
Húr 3.600,-Ft/12m
Ütő húrozással: 4.690,-Ft/ütő

A Head Intellitour a legfrissebb hibrid sztring a RIP Tech technológiával, amely tartalmaz egy puha elasztikus magot, amely páratlan kényelmet és kontrollt biztosít.
Magas szintű gyorsulás és ellenállás a fő jellemzője ennek a hibrid sztringnek. Vékony központi magot és kissé durva felületet tartalmaz, köszönhetően az összefonódó réteges szerkezetnek, amely extra löketet ad a labdának.
Pontos és maximális érzés eg... 
3 600 Ft
Szín
HEAD SYNTHETIC GUT PPS 1,30mm lédig húr 12m/húrozás
Húr 2.800,-Ft/12m
Ütő húrozással: 3.900,-Ft/ütő

A Head Syn Gut PPS egy szuper játszható szintetikus húr a PowerStrip technológiával ... egy csomagolt szál, amely extra energiát, vezérlést és centrifugálást biztosít. Fantasztikus alapszintű szintetikus húr!

Átmérő: 1,30 mm 
2 800 Ft
Szín
HEAD SYNTHETIC GUT PPS 1,25mm lédig húr 12m/húrozás
Húr 2.300,-Ft/12m
Ütő húrozással: 3.500,-Ft/ütő

A Head Syn Gut PPS egy szuper játszható szintetikus húr a PowerStrip technológiával ... egy csomagolt szál, amely extra energiát, vezérlést és centrifugálást biztosít. Fantasztikus alapszintű szintetikus húr!

Átmérő: 1,25 mm 
2 300 Ft
Szín
 

prev
12
next

Webáruház készítés