Kategóriák
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Tenisz Húrok

Fő kategória >TENISZ >Tenisz Húrok

Sorrend:

HEAD HAWK húr 12m/csom
A Head Hawk egy egyedülálló, többlépcsős hőfolyamattal van felépítve, amely maximális teljesítményt nyújt. A Hawk teniszhúr innovatív HEAD Crystal Core technológiával rendelkezik, amely kombinálja a rendkívüli energiahatékonyságot a robbanó erejével, optimalizált labda vezérléssel és érintéssel minden ütéshez.
Hossz: 12 m
Átmérő: 1,30 mm
Színek: platina, fehér 
4 990 Ft
Szín
HEAD HAWK ROUGH húr 12m/csom
A HEAD legnépszerűbb Hawk-húrsorozata, és az eredmény olyan sztring, amely határozott érzetet és sok centrifugálási lehetőséget kínál. Keménységének köszönhetően ennek a húrnak a teljesítményszintje meglehetősen alacsony, ezért leginkább a hosszú, gyors ingadozással rendelkező játékosoknak szól. A húr durva textúrája azt jelenti, hogy a labda érintkezésekor megtapad, amely a spin fokozására szolgál.
Hossz: 12 m
Átmérő: 1,25 mm
Színek: EZÜST SZÜRKE 
4 990 Ft
Szín
HEAD PRIMAL HYBRID lédig húr 12m/húrozás
Húr 4.990,-Ft/12m
Ütő húrozással: 5.990,-Ft/ütő

A HEAD PRIMAL HYBRID tenisz húrok tökéletes egyensúlyt biztosítanak a teljesítmény és a szabályozás között, ez a monofilamentes és a többszálú keresztszalagnak köszönhető.
Ezek a teniszhúrok ideálisak a HEAD MXG teniszütők számára.

Főbb jellemzők:
Fő szálak: monofilament 1,30 mm - 6,1 méter - szürke
Kereszt szálak: többszálú 1.30 mm - 6.1 méter - fekete

Átmérő: 1,30 mm 
4 990 Ft
Szín Méret
HEAD RIP CONTROL húr 12m/csom
Head RIP Control nem tipikus készlet. Ez nem jelenti azt, hogy hiányzik az irányítás. Egyedi, még sem merev, mint sok tenisz húr, a RIP Control tele van sok lengéscsillapító nylon szálakkal. A kényelmet növeli a fej poliolefin szalagja is, amely több, határozott kötözésből áll, meglepően hajlékony házba illesztve. Ezeknek a különböző részeknek a hatása, a mi csapatunk szerint, határozottan kifinomult érzés. A spinpotenciálra az egyik játékosunk eléggé harapott, míg a másik küzdött egy kicsit,... 
4 990 Ft
Szín
HEAD REFLEX MLT lédig húr 12m/húrozás
Húr 4.880,-Ft/12m
Ütő húrozással: 5.880,-Ft/ütő

A Head REFLEX MLT egy prémium többszálas húr kiváló teljesítményt és érintést kölcsönöz annak teljes "multifilament"-es konstrukciójának és puha PU-gyantájának köszönhetően, valamint a precíz vezérlésnek köszönhetően a bevonatban lévő innovatív, alacsony súrlódású adalékok, amelyek lehetővé teszik a főhúr tökéletes átrendeződését minden ütés után és gyorsabb a visszacsapó hatás.

Átmérő: 1,3... 
4 880 Ft
Szín Vastagság
HEAD INTELLITOUR HYBRID lédig húr 12m/húrozás
Húr 4.690,-Ft/12m
Ütő húrozással: 5.890,-Ft/ütő

A Head Intellitour a legfrissebb hibrid sztring a RIP Tech technológiával, amely tartalmaz egy puha elasztikus magot, amely páratlan kényelmet és kontrollt biztosít.
Magas szintű gyorsulás és ellenállás a fő jellemzője ennek a hibrid sztringnek. Vékony központi magot és kissé durva felületet tartalmaz, köszönhetően az összefonódó réteges szerkezetnek, amely extra löketet ad a labdának.
Pontos és maximális érzés eg... 
4 690 Ft
Szín Vastagság
ISOSPEED Energetic Plus lédig húr 12m/húrozás
Húr 4.690,-Ft/12m
Ütő húrozással: 5.890,-Ft/ütő

Az ISOSPEED Energetic Plus az egyik legközkedveltebb húrunk. Egy elasztikus felső réteggel (Power Ribbon) van ellátva, emellett előfeszített húrról van szó. Ez a több rostú húr (multifilament) nem veszít feszességéből, és extra nagy kontrollt biztosít a játékosnak.
A különleges eljárás és összetétel miatt top spin ütésekhez a legjobb választás.
Felület: polipropilén, összeolvasztott "erőszalagok"
Belső mag: ... 
4 690 Ft
Szín
HEAD Intellitour 16g teniszhúr
Ez a tökéletesen kevert karaktersorozat a sokoldalú TOUR egy magas szintű versenyző számára lett kialakítva, akinek szüksége van egy prémium multifilamentális sztring ellátására, pontos visszajelzéssel és kiváló érzéssel kombinálva.
A húr nylon multifilamenta magja és a polipropilén szalagokból készült külső burkolat egyedülálló érintést és kiemelkedő érzést biztosít.
Az IntelliTour köszönhetően a puha hangulat és a teljesítmény tökéletesen illeszkedik.... 
4 090 Ft
Szín
HEAD Intellitour 17g teniszhúr
Ez a tökéletesen kevert karaktersorozat a sokoldalú TOUR vagy magas szintű versenyző számára lett kialakítva, akinek szüksége van egy prémium multifilamentális ellátására, pontos visszajelzéssel és kiváló érzéssel kombinálva. Ebben az esetben ez az exkluzív RIP technológiának köszönhetően lehetséges. Gondoskodik arról, hogy a húr nylon multifilamenta magja és a polipropilén szalagokból készült külső héja egyedülálló érzékenységet és kiemelkedő érzetet biztosítson, így bármikor megváltoztathat... 
4 090 Ft
Szín
HEAD RIP CONTROL teniszhúr 12m/csom
Maximális lejátszhatóság, kiváló topspin és extra tartósság. Különlegesen szőtt ribbon konstrukció, Multifilament Poliamid üvegszál maggal. Pörgetésre kiválóan alkalmas, tökéletes kontroll. 
4 090 Ft
Szín
HEAD RIP CONTROL lédig húr 12m/húrozás
Húr 3.800,-Ft/12m
Ütő húrozással: 5.000,-Ft/ütő

Head RIP Control nem tipikus készlet. Ez nem jelenti azt, hogy hiányzik az irányítás. Egyedi, még sem merev, mint sok tenisz húr, a RIP Control tele van sok lengéscsillapító nylon szálakkal. A kényelmet növeli a fej poliolefin szalagja is, amely több, határozott kötözésből áll, meglepően hajlékony házba illesztve. Ezeknek a különböző részeknek a hatása, a mi csapatunk szerint, határozottan kifinomult érzés. A spinpotenciálra az egyik játéko... 
3 800 Ft
Szín
 

prev
12
next

Webáruház készítés