TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

CMP Campolo síkabát multicolor

CMP Campolo síkabát multicolor

CMP Campolo síkabát multicolor

A CMP női síkabát 3MTM ThinsulateTM down-effect párnával, amely garantálja a kiváló meleget könnyű, puha és kompakt ruházatban a maximális mozgáshoz. Kabát, amely ötvözi a technikai tulajdonságokat és a stílust, hogy egy trendszerű megjelenést nyújtson, amely egy többszínű nyomatot tartalmaz. A WP és az MVP értéke 5000.

3M vékony
VÍZLEPERGETŐ

Alul: poliészter: 100%
Bélés: Poliészter: 100%
Padding: poliészter: 100%

WP 5.000
MVP 5.000

Mandzsetta hüvelykujjnyílással
Belső hálózsebek
Belső zseb okostelefon fejhallgató-porttal
FP 700
Highloft Belső
Stretch mandzsetta
2 oldalzseb vízálló cipzárral
Rögzített motorháztető elülső és hátsó beállítással és kábelzárral
Vízálló elülső cipzár
Elülső cipzár belső szélálló fülkel
Rugalmas szegély, csípőn szilikon részletekkel
59 990 Ft
Adatok
Cikkszám
38W0796
Hasonló termékek