TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

CMP ZIP HOOD ECO szörmével női síkabát

CMP ZIP HOOD ECO szörmével női síkabát

CMP ZIP HOOD ECO szörmével női síkabát

Női szélálló, lélegző síkabát
A CMP a Jacket Zip Hood Eco Fur igazi nőknek készült, szélálló és lélegző síkabát.
A CMP női Jacket Zip Hood Eco Szőrzet ötvözi a stílust és a funkcionalitást. Míg a lefelé ható párna (3M Thinsulate Featherless CUIN 700) divatos megjelenést fog adni, addig a Clima Protect technológia megvédi a rossz időjárástól.
A CMPs Twill szövet kiváló vízállóságot és lélegezhetőséget biztosít. A leszerelhető kapucni jól felkészíti Önt minden időjárási körülményre.

3M Thinsulate:
A 3M Thinsulate ™ tollmentes szigetelés innovatív alternatívája. Úgy néz ki és érzi magát, mint egy hókirálynő.

2 oldalzseb cipzárral
Lezippzározható kapucni
Vízoszlop: 10 000 mm
Lélegzőképesség: 10.000 g / m² / 24 óra
Technológia: PFC-mentes, Clima Protect
Anyag-specifikációk a CMP W JACKET ZIP HOOD ECO FUR-hoz, sárga
Főszövet: Twill - 100% poliészter
Bevonat: 59% poliamid, 41% poliészter
Szigetelés: 3M vékonyréteg nélküli tollmentes CUIN 700 - 100% poliészter
Bélés: 100% poliészter
Anyagjellemzők: lélegző, szigetelt, vízálló, szélálló
Anyagszigetelés: 100% poliészter
Anyag külső anyag: 100% poliészter
Bélés: poliészter
Szigetelés: 3M Thinsulate Featherless CUIN 700

119 900 Ft
Adatok
Cikkszám
39W1616F
Hasonló termékek