Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Köszi, hogy like -olsz !

FELNŐTT KÖLCSÖNZÉSI ÁRAK

FELNŐTT KÖLCSÖNZÉSI ÁRAK

FELNŐTT KÖLCSÖNZÉSI ÁRAK

Az idei szezontól a legújabb HEAD léceket és cipőket adjuk bérbe, és amennyiben tetszik a bérlőnek, úgy a bérleti díjat levonjuk a vételárból és megvásárolható a sporteszköz!!!!
Síkölcsönző: Sílécek, sícipők, komplett sífelszerelések kölcsönzése.
Snowboard kölcsönző: snowboardok, snowboard cipők bérlése.

Bérlési AKCIÓK:
- Családi bérlés esetén (Egyhetes min. 2 garnitúra közép kategóriás felnőtt felszerelésnél) egy garnitúra gyermek felszerelést ingyen biztosítunk!
- Egyhetes síléc, vagy snowboard és az ezekhez tartozó cipő bérlése esetén 9 nap helyett, csak 6 nap kölcsönzési nap díját számoljuk!
- Síléc előfoglalás: Akik 2019. december 31-ig üzletünkben bejelentik egy hetes sífelszerelés bérlési szándékukat (akár időpont megjelölése nélkül is), az adott kategóriában csak a síléc bérlés árával kell számolniuk, a sícipőt ingyen biztosítjuk!
- Törzsvásárlóinknak- , ill. bérlőinknek 10 % kedvezményt biztosítunk (a nem akciós termékekből) Síléceinket minden esetben felújítva , sícipőinket szárítva és fertőtlenítve adjuk át! ÚJ! Ebben a szezonban az idei modell sílécek és sícipők bérelhetők és utána -igény szerint- megvásárolhatók (a bérleti díjat leszámítjuk az árból!!
- Többcsatos sícipők (70-110 Flex indeksz), valamint a legújabb sílécek, snowboardok és snowboard cipők várják leendő bérlőinket. Slalom-, lesikló-, cross lécek

A nagyításhoz klikkeljen a táblázatra!
500 Ft

Adatok

Cikkszám
1

Hasonló termékek