TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Gumis fásli vagy kötés

Gumis fásli vagy kötés

Gumis fásli vagy kötés

Vízálló és lélegző
Megelőzi az izom- és az ízületi sérülést
A test természetes gyógyító erejének növelése
A feszített vonalköteg elkerülése és megelőzése
Az izomfáradtság csökkentése és az izom- és ízületi sérülések visszaszerzése
Támogatja az izmokat és az izületeket a mozgás korlátozása nélkül
Szín: kék, sárga, fehér, piros, lila, rózsaszín, zöld.

Anyag: Nem szövött szövet
Méret: (L) x (W) 4,5 mx 5 cm / 177 x 1,96 "

Használat módja:
Ha szükséges, az első réteg a bőr közelében, gézkötéssel történjen.
Az utolsó tekercselés fordulója ne érintkezzen a bőrrel, hanem teljesen le kell fednie az elülső fordulatot, hogy biztosítsa a megfelelő rögzítést, hiszen a kötések önmagukhoz tapadnak vissza a tekercs kötéshez.
1 290 Ft
Adatok
Cikkszám
Kieg2
Hasonló termékek