Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Köszi, hogy like -olsz !

HEAD Graphene 360+ Gravity MP LITE teniszütő

HEAD Graphene 360+ Gravity MP LITE teniszütő

HEAD Graphene 360+ Gravity MP LITE teniszütő

A Head Gravity MP Lite teniszütő 100 hüvelykes könnycsepp alakú, ovális, feszes (22 mm) profillal rendelkezik, mindössze 280 gramm tömeggel rendelkezik, ami erőteljes és könnyen kezelhetővé teszi .

Az új Gravity vonal könnycsepp alakú kialakítású, megnövelt teljesítmény és játékmenet érdekében. Jellemzője az új Graphene 360+ technológia, a Graphene 360 ​​innovatív energiaátadása és a spirálszálak kombinációja a fokozott rugalmasság és tiszta ütésérzet érdekében.

A dizájn hűvös és modern, elöl / hátul különböző színű, elöl vízzöld és hátul epervörös.

Minden gravitációs modellnél, az új besorolású fejeken alapulva, a vezérlés és a teljesítmény indexét (vezérlő teljesítményindex) a ütő torkán kell feltüntetni, és 100 és 1000 között lehet.

Kiválóan alkalmas magas szintű juniorok számára, akik könnyen kezelhető közepes súlyú ütőt keresnek, megfelelő erő és irányítás keverékével.
62 990 Ft

Adatok

Cikkszám
234239

Hasonló termékek