TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

HEAD Graphene 360 Speed PWR teniszütő

HEAD Graphene 360 Speed PWR teniszütő
-9%

HEAD Graphene 360 Speed PWR teniszütő

Az új Head Speed ​​PWR teniszütő egyértelműen nagyobb méréseket mutat a többi Speed ​​sorozat ütőjéhez képest, miközben ugyanaz a technológia. Az új megjelenés aszimmetrikus kialakítása, melyet a kontraszt fekete és fehér színek jelennek meg az ütő szívében. Az exkluzív szénszál, amely az ütő fején látható, még nagyobb teljesítményt nyújt, és növeli a tervezést.
Ez az ütő egy 115 négyzetméteres fejmérettel, szélesebb profillal és 255 gramm súlyú csökkentett súlyával rendelkezik, ami tökéletesen alkalmas a teljesítményt és a sebességet kereső emberek számára, de kielégíti a csere közben gyakran mozgó játékosokat is.
Akcióból hátralévő idő:
54 690 Ft
49 990 Ft
Kezdete: 2020.11.09   Vége: 2021.03.31

Adatok

Cikkszám
235278

Hasonló termékek