TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

HEAD Graphene Extreme Jr. teniszütő

HEAD Graphene Extreme Jr. teniszütő

HEAD Graphene Extreme Jr. teniszütő

Az EXTREME JR. könnyebb és rövidebb, mint a felnőtt EXTREME sorozat, ami megkönnyíti a kezelést és a jobb irányíthatóságot. Ugyanazokat az előnyöket nyújtja az optimalizált sebesség és vezérlés számára. Az EXTREME JR. az új Graphene 360 ​​technológiával rendelkezik, amely nagyobb stabilitást és optimalizált energiaátvitelt biztosít a nagyobb teljesítmény érdekében, így nagyobb labdasebességet biztosít. A 16/19 karakterlánc-minta mellett az EXTREME JR. a spin gromm-ek lehetővé teszik, hogy több húrmozgás jöjjön létre, ami erőteljes trambulinhatást eredményez a labda ütközésénél. A teljes EXTREME siló rendkívül új kialakítású, a neon sárga és mélykék aszimmetrikus színblokkolásával, ami az új design-identitást tükrözi.
29 190 Ft
Adatok
Cikkszám
235328
Hasonló termékek