TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

HEAD IG Challenge Pro teniszütő

HEAD IG Challenge Pro teniszütő

HEAD IG Challenge Pro teniszütő

Az ütő mellé egy 4.000 Ft-os vásárlási (húrozási ) ajándékot adunk!
Az IG Challenge Pro teniszütő a legnehezebb ütő a Challenge sorozatban. Ideális agresszív játékosok számára, akik nehéz ütőt akarnak. Az ütő a hatalom és az ellenőrzés nagyszerű keverékét kínálja. Az Innegra Technology - a világ egyik legkönnyebb nagy teljesítményű rostja. Az extrém keménység a fej fejlett szén-kompozit technológiájával együtt új ultra kemény hibrid kompozitot eredményez. A Head Innegra hibridkompozíciós szerkezete az ütőbe illeszkedik a lengéscsillapítás és a jobb stabilitás érdekében. Ennek eredményeként a rezgések akár 175% -kal is csökkenthetők a labda ütközéstől, ami egyedülálló irányítást és pontosságot biztosít.
A 16x19-es karakterlánc-minta lehetővé teszi, hogy a labda hosszabb idejű centrifugálás céljából üljön a húrra.
Súly:295 g
Hossz:27 in
Fejméret:100 sq / in
Gerenda:23 mm
Építés:Grafit

29 990 Ft
Adatok
Cikkszám
231819
Hasonló termékek