TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

HEAD REV 78

HEAD REV 78

HEAD REV 78

A HEAD REV 78 síléc a kezdő és középhaladó síelők számára ajánljuk.
A HEAD REV 78 R-t úgy tervezték, hogy a kezdő és középhaladó síelők élvezzék a síelést,
de törekedjenek a fejlődésre.

Nagy fordulatok magasabb sebességgel.
Szuper könnyű megfordulni vele, de tényleg nagyon kényszeríti Önt,
hogy tökéletesítse síelési technikáját és hogy valóban megdolgozza a lejtőket.

A fa magja: A szabványos mag, amely egész idő alatt biztosítja a legjobb teljesítményt és tartósságot.
Mindegyik modell rendelkezik saját sűrűségi szinttel, hogy segítsen meghatározni a flex és a maximális sebességet.

UHM C Base: A legtartósabb, leggyorsabb alapanyag a piacon. Nagyon kevés karbantartást igényel, és lehetővé teszi, hogy a síléccel mindent megtegyenek.

Carbon Jacket: Kiváló kombinációja a tartósságnak és a teljesítménynek egy sífelülettel.
A szénbevonat még mindig lehetővé teszi a legmagasabb sebességet, de nem csökkenti a síelését.

A sapka felépítése: A síléc fedőlapjának felülete, szélén, tiszta és lekerekített felületet képez a síléc oldalán.
Ez az építészeti stílus növeli a torziós merevséget, és csökkenti a fedőréteg forgácsolását, amikor a sílécek egymáshoz tapadnak.

Era 3.0 Rocker / Camber: A HEAFD kombinálja a Rocker-ot a puha hóban történő síeléshez, progresszív sugárral a jobb érintkezés és tapadás érdekében.
129 990 Ft
Adatok
Cikkszám
HEAD2
Hasonló termékek