TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

HEAD SPEED MP Zverev

HEAD SPEED MP Zverev

HEAD SPEED MP Zverev

A HEAD Graphene Touch Speed ​​MP Limited Edition a következő generációja Alexander Zverev számára készült és debütált a Lever Cup megnyitóján. Ez az ütő ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezik, mint a Graphene Touch Speed ​​MP, de egy új külsővel. A Speed ​​MP egyike a piacon található legjobb ütőknek, amely 100 négyzetméteres fejméret és 16x19 húrozási kombinációjának köszönhetően erő, centrifugálás és vezérlés jellemzi. A pályán kiváló érzetet és érzékenységet biztosít, míg a Graphene Touch segít enyhíteni a negatív rezgéseket anélkül, hogy feláldozná az egyes lövések erejét. A Speed ​​MP használatával nagyon szilárdnak érezheti magát. A HEAD Hawk Touch technológiával a kiváló vezérlési és centrifugálási lehetőségeket kap.

Specifikációk:

Fejméret: 100 négyzetméter / 645 négyzetméter.
Hossz: 27 in.
Feszített súly: 11,2 oz. / 317 g.
Unstrung Súly: 10,6 oz. / 300 g.
Strung Balance: 4 pont. Fejfény
Swingweight: 318
Flex: 64
Beam szélesség: 22 mm / 22 mm / 22 mm
Összetétel: Graphene, Graphene Touch
String minta: 16 hálózati x 19 kereszt
Ajánlott sztring feszültség: 48 - 57 kg.
Grip: HEAD HydroSorb Pro
58 990 Ft
Adatok
Cikkszám
190211
Hasonló termékek