TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

HEAD TEAM RED csak léc

HEAD TEAM RED csak léc

HEAD TEAM RED csak léc

Mindent tartalmaz, a tervezés, a teljesítmény és a geometria terén. Tehát alapvetően, egy progresszív fordulási sugárral, ami nagyon könnyű fordulást enged a síelni tudó minden korosztály számára.
A sapka felépítése: A síléc fedőlapjának felülete, szélén, tiszta és lekerekített felületet képez a síléc oldalán. Ez az építészeti stílus növeli a torziós merevséget, és csökkenti a fedőréteg forgácsolását, amikor a sílécek egymáshoz tapadnak.
A korai emelkedés, a rocker és a fordított kanyarvilág világában még mindig szükség van a hagyományos sílécekre. Az élfogás és a stabilitás páratlan a hűvös hóban. Ez a sí maximális élményt nyújt a hónak, így segít a síelőknek síelni a szilárd anyagokat, vagy inkább a hagyományos kajakos sílécek "érzését" kedvelik.
Tippvédők: A csúcson lévő műanyag védőeszközök növelik a síléc tartósságát és csökkentik a szétcsúszás valószínűségét. A tippjeid a legvalószínűbb szélek, hogy megrepedjenek, tartsák biztonságban a csúcsvédelemmel és a sílécek sokáig tartanak. Ha a csúcsvédők megrongálódnak, akkor nem olyan nagy ügy, mintha a tényleges sílécekkel megtörténne.
Texturált felület: Ideális kopás és repedés visszaszorításához a síléc felületén. A texturált sífelületek (más néven a kígyóbőr fedőlapja) durva felületek a sínek, amelyek eltakarják vagy eltakarják a karcolásokat. Eredetileg nyilvánvalóan bérelhető sílécekhez tervezték, ez a felület már számos kiskereskedelmi sílécen is kapható, hiszen mindenki kedveli a sílécét.
Ideális célzott síelő: Fiatal síelő fejlesztése: bárhol az első időmérőkből a haladó ifjúsági síelők közé, még sokat tanulni a síelésről. Lehet, hogy sokszor síelhetnek, és robbanhatnak, de nem elégedettek a hegy egyes területeivel.

Számos egyéb AKCIÓS síléc kínálatunkban! www.stbsport.hu oldalunkon tájékozódhat, illetve személyesen a Bp.XI.Bartók Béla út 72. (bejárat a Szabolcska utcáról) szám alatti üzletünkben.

Törzsvásárlói és egyéb kedvezmények!
29 990 Ft
Adatok
Cikkszám
HEAD_TEAM
Hasonló termékek