TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Head Graphene 360 ​​Instinct Lite teniszütő

Head Graphene 360 ​​Instinct Lite teniszütő
-17%

Head Graphene 360 ​​Instinct Lite teniszütő

A HEAD Graphene 360 ​​Instinct Lite teniszütő könnyebb és nagyobb fejjel van, mint a Maria Sharapova és Tomas Berdych által támogatott Instinct MP ütők. A HEAD új anyaga, a Graphene 360 javítja a glabda sebességét és stabilitását az egész játék alatt. Kikivételesen kényelmes. A keresztmetszet kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy segítsen a játékosok számára, hogy könnyű teljesítményt teremtsenek, és az új dizájn-identitás feltűnő pillantást ad az Instinctnek. A játékosok magas szintű ellenőrzést várhatnak. Az Instinct Lite egy tökéletes rakéta a játékosoknak, akik egy kicsit több energiát és kényelmet keresnek egy teljesítményversenyben. Az Instinct Lite 27,2 hüvelyk hosszú a nagyobb elérhetőségért, és egy tágas, 107 négyzetméteres fejméret egy hatalmas édes helyért.Jellemzők :

-Grafén 360 a fejben a kényelem, a stabilitás és az energia-visszatérés érdekében

- Speciálisan kialakított keresztmetszet a könnyű áramellátáshoz

-Arm Friendly flex

-Könnyűsúlyú

-107 fejméret
47 990 Ft
39 990 Ft
Kezdete: 2020.11.29   A készlet erejéig!
Adatok
Cikkszám
230849
Hasonló termékek