Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Köszi, hogy like -olsz !

Head Gravity Backpack Tenisztáska

Head Gravity Backpack Tenisztáska

Head Gravity Backpack Tenisztáska

Akár napokat tervez a pályán, a vadonatúj Gravity hátizsák tökéletes társ. Számos rekesz található benne, amelyek mindent megtesznek a szükséges kényelemhez. Széles nyílásának köszönhetően nagyon egyszerűen hozzáférhet a beépített rekeszhez és a további kisebb kiegészítő zsebekhez. Legújabb kivitelével, amelyet a Head vadonatúj ütő sorozat ihlette, a hátizsák integrált cipőtartóval és állítható palackzsebbel van ellátva.

Zsebtípusok : Párnázott ütőtartó akár 2 ütőig. Az egyik fő rekesz. Nagy cipzáras elülső zseb különféle zsebekkel. Beépített cipőtartó.
Hevederek hátizsák
Termikus bélés : Igen

termék leírás
Méretek : (hüvelyk) Hossz : 13,5 in. X Magasság : 18 in. X Szélesség : 9,5 in.
Szín : fekete / kékeszöld
21 990 Ft

Adatok

Cikkszám
283030

Hasonló termékek