TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Head Gravity 12 tenisztáska

Head  Gravity 12 tenisztáska
Head  Gravity 12 tenisztáska
Head  Gravity 12 tenisztáska
Head  Gravity 12 tenisztáska
-27%

Head Gravity 12 tenisztáska

Ha sok kiegészítővel indul a pályára, akkor funkcionális partnerre van szüksége, amely elegendő helyet kínál Önnek. A Tour Team 12R Monstercombi éppen ez a partner, három tágas rekesz elegendő helyet kínál. További praktikus tárolóhely található a belső hálózsebekben és a külső zsebben. Az egyedülálló kétirányú hordozórendszer lehetővé teszi, hogy eldöntse, szeretné-e a táskát vállon vagy hátul hordozni,
így rugalmas. Az egyik fő rekesz fel van szerelve CCT + klímaberendezéssel, és még nagy hő esetén is megvédi az ütőket. A Tour Team 12R Monstercombi új, friss színben kapható, és minden túra során a legjobb támogatást nyújtja. Tour Team 12R Monstercombi 3 nagy rekeszből áll, akár 10-12 ütőhöz. A középső fő rekesz külön hálózati anyagból készült rekeszt tartalmaz 1 kiegészítő rekesz a jobb oldalon,
1 cipő / nedves rekesz. Hátizsák funkció állítható, párnázott vállpántokkal. 1 tartófogantyú felül és elöl
Anyag: 70% poliészter, 30% PU

méretek: kb. 82x38x34cm

Szín: fekete / kék-zöld
2019. modell
29 990 Ft
21 990 Ft
Kezdete: 2020.11.23   A készlet erejéig!
Adatok
Cikkszám
283130
Hasonló termékek