TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

ISOSPEED Professional húr 12m/csom

ISOSPEED Professional húr 12m/csom

ISOSPEED Professional húr 12m/csom

Húr: 3.290,-Ft/csom
Húrozás: 4.490,-Ft/ütő

Az Iso-Speed ​​Professional 17 poliolefinek keverékéből áll (a poliolefin ugyanaz az anyag, amelyet a hópálya építésénél használnak); A keskeny, előfeszített szalagot feszítéssel és hővel sodorják, majd összehegesztik egymást. Egyedülálló, szabadalmaztatott rendszeren keresztül minden zsinór készlet gyárilag előretírozott és feszültség alatt van gyártva. Az Iso-Speed ​​Professional 17 megtartja az Iso-Speed ​​Control 16g valamennyi jellemzőjét. Az Iso-Speed ​​Professional nagyon közel van a megszűnt Head Pro Fiber húrhoz, amely szintén 100% poliolefin.
Előnyök: A poliolefin szalagok össze vannak csomagolva, és hasonló előnyöket biztosítanak a többszálú nylon szálak számára. Az eredmény jó csillapítás és kissé elnyomott érzés. Ez egy kevésbé élénk húr, mint a többszálú szálak, például a Wilson Sensation NXT vagy a Tecnifibre NRG2 SPL, de jó tartósságot biztosít a 17-es szalaghoz.

Átmérő: 17 (1,20 mm)
Szín: Természetes
3 290 Ft
Adatok
Cikkszám
145562
Hasonló termékek