TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

IcePeak NANCY stretch síkabát

IcePeak NANCY stretch síkabát
-17%

IcePeak NANCY stretch síkabát

Az IcePeak Icezona sorozatából készült női síruha vízszintes impregnálással készült. A kabát szabása, illetve a mintás és egyszínű anyagnak köszönhetően karcsúsító hatása van, miközben az anyaga stretch.
Vízállóság: 10.000 mm
Lélegzőképesség: 5.000 gr/m2/24óra

Jellemzők:
Rugalmas, átlátszó és kopásálló TPU fólia bevonat, anyag - 94% poliészter, 6% elasztán .
A IceStretch szövetek funkcionálisak és mindig biztosítják a termék alakjának megőrzését. A IceStretch termékei rendkívül kényelmesek, könnyűek és ideálisak a mozgás szabadságához. „Dyshashy” és vízálló anyag jellemzői a 10 000 mm / 5000 g / m 2 / 24h, megbízhatóan védeni még zord időjárási körülmények között. A termék "lélegző" tulajdonságai akkor is kényelmessé teszik a viselését, ha hosszan tartózkodik benne.
A szövet víztaszító impregnálóval rendelkezik .
A szélálló anyagot nehéz körülmények között történő használatra tervezték. Tökéletesen véd a szél ellen, és nem igényel további védelmi rétegeket a hő megóvása érdekében.
Ragasztott varratok.
Anatómiai könyök.
Állítható levehető kapucni.
A kabát és a mandzsetta állítható alja.
Belső lycra mandzsetták hüvelykujjával.
Hó védő szoknya.
Fő zsebbek meleg béléssel.
Belső zseb a mellkason cipzárral, és még egy hálós zseb.
Puha és meleg belső gallér.
A zseb a síbérletnek.
Fényvisszaverők a kabáton a biztonság érdekében.
Akcióból hátralévő idő:
59 990 Ft
49 990 Ft
Kezdete: 2020.12.15   Vége: 2021.03.28

Adatok

Cikkszám
853115ff

Hasonló termékek