Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Köszi, hogy like -olsz !

LEVEL Bliss Jade Ninja Black Női Síkesztyű

LEVEL Bliss Jade Ninja Black Női Síkesztyű

LEVEL Bliss Jade Ninja Black Női Síkesztyű

A Level Bliss Jade vékony és könnyű kialakítású, ez a jól megtervezett teljesítménymodell tökéletes a pályára vagy a kirándulásokhoz. Külső szövet vízálló anyagból készült és a kesztyű belseje szuper meleg, teljes mértékben párnázott „Light gyapjú»és a membrán típusú«anyagok Therme Plus„, amely biztosítja a meleget. A tépőzáras zárás a csukló felett állítható, a tenyéren és az ujjakon szilikon betétek vannak a jó tapadás érdekében. A "ThermoPlus 2000" osztályozás szerint a kesztyű használata legalább -8 ° C hőmérsékleten történik.

Műszaki adatok
- Szintetikus vízálló kivitel
- Vízálló kezelt anyagok
- Membra Therm plus technológia
- Szilikon tenyérnyomás
- Keskeny hüvely
- Állítható záróelem

Technológiák:
Thermo + 2000
A Certified Technology "ThermoPlus" garantálja a kiváló minőségű hőszigetelést a legnehezebb időjárási körülmények között. A Level létrehozott egy olyan eszközt, amely extrém körülmények között teszteli a kesztyűket, és az eredményeket egy hatékonysági indexben összegyűjtik az egyes modellek termikus értékeihez képest. A Thermo + 2000 garantáltan -8 ° C-ig terjedő hőmérsékletet biztosít.

Membra-Therm Plus
A membrán titka abban rejlik, hogy a külső héj és a bélés közötti áthatolhatatlan akadályt megoldja, amely optimalizálja a meleget, kényelmet és szárazon tartsa a kezét.

17 990 Ft

Adatok

Cikkszám
8151AG_41

Hasonló termékek