Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Köszi, hogy like -olsz !

Memóriahabos talpbetét

Memóriahabos talpbetét

Memóriahabos talpbetét

Új, Memóriahabos talpbetét, csökkenti a talp, a sarok és a csontok terhelését, a nyomás érzését a cipőben.
1 Méret, méretre vágható illik a legtöbb cipőbe!

Gyakori használat:
• A lábfájdalom csökkentése.
• ingerlés a sarokemelők / talpbetétek tetején.
• A gerinc zsugorodásának csökkentése mozgás közben.
• A formálódik a lábadhoz hihetetlen kényelemhez.
• A legtöbb cipőmérethez illeszkedik.
• Egyéni kényelmet biztosít a saroktól a lábujjakig
• Nagy szükség van pihenésre a fáradt lábak számára, sarkai kényelméért!
• A Memóriahabos talpbetétek egyedi kényelmet biztosítanak Önnek, miközben segítenek a nyomás enyhítésében és a sarok és a csontok közötti rezgéscsillapítás csökkentésében azáltal, hogy minden lépését párnázzák.

A csomag tartalma: 2 db/1 pár memóriahabos talpbetét
1 290 Ft

Adatok

Cikkszám
Kieg5

Hasonló termékek