TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Relax HTG67 AXIS síszemüveg OPTIKAI SZEMÜVEGESEKNEK

Relax HTG67 AXIS síszemüveg OPTIKAI SZEMÜVEGESEKNEK

Relax HTG67 AXIS síszemüveg OPTIKAI SZEMÜVEGESEKNEK

Az AXIS síszemüveg kifejezetten OPTIKAI SZEMÜVEGGEL RENDELKEZŐ SÍELŐKNEK fejlesztették. A váz formája különleges, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy megfeleljen az optikai szemüveggel rendelkező síelők magasabb igényeinek, rengeteg belső teret biztosít és lehetővé teszi az optikai szemüvegek kényelmes illesztését és az arcra történő nyomás elkerülését. Az innovatív mágneses rendszer a dupla zár miatt növeli a lencsék biztonságát. Egy erős mágneskészlet vezet a lencsét a keret rögzítőelemeihez, majd az oldalsó rögzítő mechanizmus biztonságosan rögzíti a szemüveget, és a szemüveg képes ellenállni az erőnek és a forgásnak a mozgás során.
25 990 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Cikkszám
HTG67
Hasonló termékek