TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Slazenger teniszlabda

Slazenger teniszlabda
-4%

Slazenger teniszlabda

Slazenger Wimbledon Teniszlabdák

Slazenger teniszlabdákat használtak 1902 óta az All England Club szentelt gyepén, és a legújabb Wimbledon labdával a Slazenger hozta létre a világ legjobb teniszlabda labdáját. Eladva egy 4 golyós ón.

TECHNOLÓGIÁK:
"Tour Core
A Tour Core ™ -ot úgy alakították ki, hogy a Worlds legrangosabb versenyén a konzisztens teljesítményt nyújtsák.
A prémium szőtt ruhát kifejezetten a bajnoki játékhoz tervezték, a legszebb gyapjú segítségével, hogy szigorúbb szövést érjenek el, ami nagyobb tartósságot és érzékenységet biztosít.

Ultra Vis
A Wimbledon labda exkluzív Ultra Vis festéket és szabadalmaztatott alkalmazási folyamatot használ, amely olyan labdát hoz létre, amely optimális láthatóságot biztosít mind a játékosok, mind a nézők számára.

Hydro Guard
A Slazenger által szabadalmaztatott Hydroguard ™ technológiával létrehoztunk egy olyan ruhát, amely akár 70% -kal több vizet takaríthat meg, mint egy szabványos labda. Ez a további innováció biztosítja, hogy a Slazenger Wimbledon Ball továbbra is a végső teljesítményű teniszlabda maradjon.

2 290 Ft
2 190 Ft
Kezdete: 2021.04.15   A készlet erejéig!
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
Labda2
Hasonló termékek