TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Spyder TRIPOINT síkabát

Spyder TRIPOINT síkabát

Spyder TRIPOINT síkabát

Lélegző: igen
Hosszúság: normál
anyagcsomagolás: 100% poliészter
bélés: 100% nylon
Modellünk magassága: modellünk 73,0 "magas és visel mérete M
Összhosszúság: 27,5" (M méret)
Nyakörv: Magas gallér
Sleevehossz: Hosszú ujjú
Nyakörv: bélelt, állcsontvédő, nagy rögzítésű
Extrák: húzózsinór hem
Rögzítés: folyamatos első cipzáras, bélelt
Hood: levehető, állítható
Zseb: kar Pocket, belső zseb, cipzáras zseb
Sleeve mandzsetták: állítható tépőzár
Pénztárcák: lélegző, vízálló
Technológia: Thinsulate
Sport: Alpesi sí
Szellőzés: alsó kar cipzár
külső szövet anyaga: 100% poliészter
Mosási útmutató: Mosógépben 30 ° C-on
102 000 Ft
Adatok
Cikkszám
143071
Hasonló termékek