Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Köszi, hogy like -olsz !

The North Face DECAGON Férfi síkesztyű

The North Face DECAGON Férfi síkesztyű

The North Face DECAGON Férfi síkesztyű

Vízálló, légáteresztő HyVent® héj alatt rétegzett Heatseeker szigetelésű kesztyű.
Kényelmes, sima, csiszolt trikó anyaggal bélelve és Gore-Tex betéttel rendelkezik.
A viharos időben is véd a mandzsettája, ugyanis kizárja az időjárást és a nedvességet, és biztonságosabb átfedést biztosít a kabát ujjával.
Egyedülálló különleges szövetmintás, szabása tükrözi a kéz nyugodt helyzetét és javítja a véráramlást a meleg biztosítása érdekében.

Jellemzők:
- Meleg, vízálló és lélegző, 5 dimenziós illesztés
- vízálló és lélegző Gore-Tex betét
- radiometrikus csuklós
- a mandzsettán 2xes állítási lehetőség
- Szupermeleg, négyszögletes ujj szabás

Szövet:
- Shell: HyVent 2L
- Bélés: csiszolt trikó
- Pálma: PU fogó
- Palm szigetelés: 100 g Heatseeker
- Hátsó szigetelés: 150 g Heatseeker
- Insert: Gore-Tex

Technológiák:
GORE-TEX OUTERWEAR FABRICS
- A vezető a tartós könnyű, vízálló szövetekben.
19 990 Ft

Adatok

Cikkszám
002036

Hasonló termékek