TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

The North Face Evolution Triclima HYVENT 3-in-1 síkabát

The North Face Evolution Triclima HYVENT 3-in-1 síkabát

The North Face Evolution Triclima HYVENT 3-in-1 síkabát

Az Mens Evolution Triclimate® Jacket technikai, három-egyben vízhatlan, HyVent® lélegző külsővel és puha gyapjú belsővel.
A teljesen szabályozható, egyetlen kézzel rögzített mikrofonnal ellátott kapucni a kapucnihozhoz illeszkedik, amely a kényelem érdekében szélezett. Fantasztikus, teljesen rugalmas és stílusos funkció.

Ha mindössze egy sokoldalú kabátot kell csomagolni a vizes, hó, szél és hideg kalandjaihoz, válassza ki a Triclimate®-t.


Jellemzők:
- vízálló, légáteresztő, tömítetten tömített
- levehető, teljesen állítható kapucni egykaros fülhallgatóval
- finom gallér bélés
- bal Napóleon mellkasi zseb
- Belső jobb mellkasi zseb
- Oldalt két nagy zsebbel
- Velcro® állítható mandzsettás mandzsettával
- [Triclimate ™] Polár belső
- Zip-in hüvelykujj horgonynyílás
- Összehúzott mandzsetta

Technológiák:
HYVENT FABRIC ™ A
Hyvent ™ kiváló, vízálló, egy poliuretán (PU) bevonat, amely háromkomponensű mutli-rétegből áll, vízálló védelemre, nedvesség áteresztőképességre és tartósságra.
57 600 Ft
Adatok
Cikkszám
480106
Hasonló termékek