Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Köszi, hogy like -olsz !

The North Face INSULATED APEX Női síkesztyű

The North Face INSULATED APEX Női síkesztyű

The North Face INSULATED APEX Női síkesztyű

A klasszikus Apex kesztyű párosítása nagyobb szigeteléssel, mely nélkülözhetetlen a hideg időben.
Ez a kiemelkedő, többcélú kesztyűbe beépítették a fejlett TNF Apex ClimateBlock héjtechnológiát, a széláteresztés 0 CFM-ra lett kifejlesztve, és teljes védelmet nyújt, ill. egy rendkívül tartós vízálló réteggel készült.
A szigetelt kesztyűk szilikon bevonatú tenyerének köszönhetően, a tenyérben a síbot biztonságosan megragadható, valamint a csiszolt trikó-bélés kényelmes érzetet ad a bőrödnek.
Van egy 5 dimenziós illesztés a pontos illeszkedéshez és a mozgástartományhoz, ezáltal az ujjak a TNF hőszigetelt Apex kesztyűben meleg marad, de ügyességéből nem veszít.

Jellemzők:
- Népszerű kesztyű hőszigetelt verziója, tökéletesebb illeszkedéssel, melegséggel és funkcióval. 5. dimenziós Fit
- Radiametric Articulation, mozgástartomány kihasználása érdekében
- Szigetelt mégis lélegző anyag
- Hosszantartó DWR kivitelben
- Szilikon tenyér minta a síbot csúszásmentességéhez

Anyag:
- Shell: TNF Apex Climate Block a DWR
- bélés: csiszolt trikó
- Palm szigetelés: NA
- kézfejen szigetelés: NA

technológiák:
APEX SOFT SHELL FABRIC
- Technológiai áttörés - Stretch anyag kopásálló és vízálló felület és kényelmes puha, csiszolt belső béléssel.
11 900 Ft

Adatok

Cikkszám
002043

Hasonló termékek