TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

The North Face STORM RIDER II síkabát

The North Face STORM RIDER II síkabát

The North Face STORM RIDER II síkabát

Az North Face Storm Rider II egy vízhatlan, légáteresztő kabát Heatseeker Eco szigeteléssel, nem túl zömök, nem túl szoros, azaz laza illeszkedés az egyszerű mozgáshoz.

TECHNIKAI JELLEMZŐK
A HyVent 2L Softfaille egy kiváló vízálló, lélegző technológia, amely egy háromkomponensű, többrétegű formulát tartalmazó poliuretán bevonattal rendelkezik, amely vízálló védelmet, nedvességáteresztő képességet és tartósságot biztosít.
100 g Ultrahangos Heatseeker Eco szigetelés nagyon összenyomható és rendkívül tartós.

Vízálló minősítés (mm): 25000
Lélegzés (g): 625
Szigetelés: szintetikus
Seam Tömítés: Teljesen feltöltött
Powder szoknya: igen
Kapucnis típus: Állítható, levehető kapucni
Szellőztetés: Pit Zips
Szigetelés: szintetikus
Bélés anyaga: Taft
Zsebek: 2 kéz, 2 mellkas, 1 csukló, 1 média, 1 szemüveg
69 990 Ft
Adatok
Cikkszám
280819
Hasonló termékek