TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő

HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő
HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő
HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő
HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő
HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő
HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő
HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő
HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő
HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő
HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő
-14%

HEAD Revolt Pro 3.0 Női teniszcipő

A Revolt Pro 3.0 megújított változat. A játékosok megtapasztalják a komfortot, mivel a háló felső részei támogatják és védik a megfelelő helyeket. A korábbinál könnyebb az Energy Frame technológia, amely oldalirányú és mediális stabilitást biztosít a gyors vágásoknak a számára, míg a TRI-NRG középtalp elnyeli a talpra érkező ütést és segít hozzáadni az energiát a következő lépéshez. A memóriahab gallér nem olyan terjedelmes, mint az előző verziók, és az anatómiai sarokforma kényelmet nyújt óránkon át a pályán. Ez a cipő HEAD cipőfej hűtőrendszerrel van ellátva, amely a kivehető talpbetét alatti szellőzőnyílásnál használható. A tartós külső talp minden részletre figyelve minden agresszív mozgatóhoz jól működik.

Felsőrész: Erős háló és PU formázott keret kombinálja a kényelmet, a támasztást és a légáteresztő képességet. Adaptív galléros párnázás, amely védelmet nyújt a lábujjakon és a mediális oldalon.
Középső talp: TRI-NRG technológia kivételes párnázási, támasztási és energiaátvitelhez minden lépésnél. Az Energy Frame segíti a láb rögzítését az extra stabilitás érdekében az agresszív mozgások során. 3D-s anti-torziós középtalp-szár. Nagyobb sarok a hozzáadott csillapításhoz.
Külső talp : Hybrasion + gumi talp egy módosított halszálkás futófelület mintázatban, amely kiváló tartósságot és tapadást biztosít bármely pálya felületen.
34 990 Ft
29 990 Ft
Kezdete: 2020.11.22   A készlet erejéig!
Adatok
Cikkszám
274009
Hasonló termékek