TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

The North Face HEADWALL TRICLIMATE 3 IN 1 síkabát

The North Face HEADWALL TRICLIMATE 3 IN 1 síkabát

The North Face HEADWALL TRICLIMATE 3 IN 1 síkabát

A North Face Triclimate Ski Kabát sokoldalúságát egy új szintre emeli, ez a dzseki négy különböző kabát kombinációja: egy héj, egy héj és egy szigetelt bélés, vagy egy szigetelt bélés, amelyet normál vagy fordított. A HEADWALL KABÁT szilárd, vízálló burkolattal van ellátva, amely önmagában viselhető nedvesség elleni védelemre, ha az időjárás enyhe. A zip-in liner kabát szigetelt a meleg. Viselje a bélést önállóan, ha az időjárás száraz és hűvös, vagy húzza be a héjba, hogy teljes védelmet nyújtson a téli legrosszabbul. És ez nem minden, ami sokoldalú a HEADWALL-ben: tartalmaz egy levehető kapucnit, állítható mandzsettát és egy állítható szegélyt. Az ősztől a tavaszig a HEADWALL egy olyan kabát, amely olyan körülményekben is védi Önt, mint a fagyos hegyek.

Specifikációk:
Fabric Rating: Vízálló / Breatahble
Shell Anyaga: 2L Proweave HyVent szövet
Shell Bélés: háló és taft
Bélés anyaga: Quilted Taft
Liner Jacket Reverse Side: domborított taft
Liner Jacket szigetelés: 80 g Heatseeker ™ szigetelés

Jellemzők:
Vízálló és légáteresztő burkolat nedvességet átszelő textíliával
Szigetelt reverzibilis bélés a melegség és a sokoldalúság érdekében
Teljesen varrás lezárva, így minden varratból a nedvesség kizárva
A Zip-in rendszer könnyen hozzáférhet a héj belsejében lévő zsebekhez
A levehető kapucni az időjárás védelme érdekében állítható
A központi szellőzők lehetővé teszik, hogy kinyissa és hűtse magát
A Shell tartalmaz egy hószoknyát, hogy a havat kizárja a kabátból
Csukló kiegészítő zseb, kézitáskák, mellkasi zseb, belső média zseb, belső zseb
Állítható szegély és mandzsetta lehetővé teszi, hogy személyre szabja az illeszkedést a körülményekhez
A bélés kabát zippzáras kézzsetonokkal és belső biztonsági zsebekkel rendelkezik
A bluesign® által jóváhagyott szövet környezetbarát
64 990 Ft
Adatok
Cikkszám
393311
Hasonló termékek