TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

CMP ZIP HOOD ECO szörmével női síkabát

CMP ZIP HOOD ECO szörmével női síkabát
-13%

CMP ZIP HOOD ECO szörmével női síkabát

Női szélálló, lélegző síkabát
A CMP a Jacket Zip Hood Eco Fur igazi nőknek készült, szélálló és lélegző síkabát.
A CMP női Jacket Zip Hood Eco Szőrzet ötvözi a stílust és a funkcionalitást. Míg a lefelé ható párna (3M Thinsulate Featherless CUIN 700) divatos megjelenést fog adni, addig a Clima Protect technológia megvédi a rossz időjárástól.
A CMPs Twill szövet kiváló vízállóságot és lélegezhetőséget biztosít. A leszerelhető kapucni jól felkészíti Önt minden időjárási körülményre.

3M Thinsulate:
A 3M Thinsulate ™ tollmentes szigetelés innovatív alternatívája.

2 oldalzseb cipzárral
Leszerelhető motorháztető
Vízoszlop: 10 000 mm
Lélegzőképesség: 10.000 g / m² / 24 óra
Technológia: PFC-mentes, Clima Protect
Anyag-specifikációk a CMP W JACKET ZIP HOOD ECO FUR-hoz, sárga
Főszövet: Twill - 100% poliészter
Beszúrás: 59% poliamid, 41% poliészter
Szigetelés: 3M vékonyréteg nélküli tollmentes CUIN 700 - 100% poliészter
Bélés: 100% poliészter
Anyagjellemzők: lélegző, szigetelt, vízálló, szélálló
Anyagszigetelés: 100% poliészter
Anyag külső anyag: 100% poliészter
Bélés: poliészter
Szigetelés: 3M Thinsulate Featherless CUIN 700
Akcióból hátralévő idő:
79 990 Ft
69 990 Ft
Kezdete: 2020.11.16   Vége: 2021.03.28

Adatok

Cikkszám
39W1656F

Hasonló termékek