TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Spyder TITAN síkabát

Spyder TITAN síkabát

Spyder TITAN síkabát

JELLEMZŐK
Fényvisszaverő részletek
Kivehető kapucni állítható nyitással
Teljes varrás ragasztva
Vízálló AquaGuard® középső cipzár
Vízálló AquaGuard® kéz, mellkas, adatkártya zseb cipzár
Karszellőztetés alatt
Tervezett nyújtható belső tér
Levehető hószoknya pattintókkal
Belső cipzáras zseb
Belső hálós szemüveg zseb
Belső térbeli mandzsetta hüvelykujjú lyukakkal
Állítható mandzsetták markolattal

Poliészter Stretch Plainweave 20k / 30k HydroWEB ™ 2.0 Lamináttal és Spylon ™ DWR-vel
3M ™ Thinsulate ™ szigetelés extra melegséggel (60g)
A hátsó középső hossza 27 1/2

TECHNOLÓGIA
3M ™ Thinsulate ™
A vékony, mégis védő, a 3M ™ Thinsulate ™ Insulation megbízható. A 3M ™ Thinsulate ™ szigetelést biztosító mikroszálas anyagok hatékonyan csapdázzák a hőszigetelő levegőt, a test sugárzó hőmérsékletét visszaadják, és kétszer akkora melegséget eredményeznek, mint más poliészter anyagok, amikor egyenlő vastagságokat hasonlítanak össze.
130 800 Ft
Adatok
Cikkszám
783304_
Hasonló termékek