TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

IcePeak NANCY stretch síkabát

IcePeak NANCY stretch síkabát

IcePeak NANCY stretch síkabát

Az IcePeak Icezona sorozatából készült női síruha vízszintes impregnálással készült. A kabát szabása, illetve a mintás és egyszínű anyagnak köszönhetően karcsúsító hatása van, miközben az anyaga stretch.
Vízállóság: 10.000 mm
Lélegzőképesség: 5.000 gr/m2/24óra

Jellemzők:
Rugalmas, átlátszó és kopásálló TPU fólia bevonat, anyag - 94% poliészter, 6% elasztán .
A IceStretch szövetek funkcionálisak és mindig biztosítják a termék alakjának megőrzését. A IceStretch termékei rendkívül kényelmesek, könnyűek és ideálisak a mozgás szabadságához. „Dyshashy” és vízálló anyag jellemzői a 10 000 mm / 5000 g / m 2 / 24h, megbízhatóan védeni még zord időjárási körülmények között. A termék "lélegző" tulajdonságai akkor is kényelmessé teszik a viselését, ha hosszan tartózkodik benne.
A szövet víztaszító impregnálóval rendelkezik .
A szélálló anyagot nehéz körülmények között történő használatra tervezték. Tökéletesen véd a szél ellen, és nem igényel további védelmi rétegeket a hő megóvása érdekében.
Ragasztott varratok.
Anatómiai könyök.
Állítható levehető kapucni.
A kabát és a mandzsetta állítható alja.
Belső lycra mandzsetták hüvelykujjával.
Hó védő szoknya.
Fő zsebbek meleg béléssel.
Belső zseb a mellkason cipzárral, és még egy hálós zseb.
Puha és meleg belső gallér.
A zseb a síbérletnek.
Fényvisszaverők a kabáton a biztonság érdekében.
59 990 Ft
Adatok
Cikkszám
853115__
Hasonló termékek