TOP termékek

Köszi, hogy like -olsz !

Hírek

2020.09.27

A szenior OB-n megtartott elnökségi ülésen ismét jelentős döntések születtek.

Az ülésen részt vett Zwack Sándor MTSz elnökségi tag, aki a szövetség részéről a szeniorok kapcsolattartója. Az előző MTSz-vezetés idején ilyenre nem volt példa - úgy tűnik, végre elérte a szenior társadalom azt a megbecsülést, amelyet régóta hiányolt.

A balatoni versenyek egyre népszerűbbek, ezért a szeniorok vezetése úgy döntött külön körverseny formájában fogja össze a Balaton melletti tornákat. A már tradícionális balatoni helyszínek (Balatonboglár - Halker Kupa, Balatonakali - Huszár Kupa, Balatonfüred - Szent István napi Kupa, Keszthely - Lénárt László Emlékverseny) 2021-ben kiegészülnek még egy keszthelyi versennyel (Keszthely Város Szenior Bajnoksága) és a balatonszárszói Szárszó Szenior Kupával. A Balatoni Körversenyen legtöbb pontot szerzett játékosokat a szövetség külön díjazásban részesíti.

2021-ben szeretné a szövetség a világbajnokságokon (Umag: 35-45, Miami: 50-60, Mallorca 65-85) megnövelni a magyar részvételt, ezért kidolgozták a válogatási és támogatási szempontokat.

Azon játékosok támogatására is javaslatot dolgozott ki az elnökség, akik nem férnek be a válogatott keretbe, így 2022-től a szövetség 150.000,- forint értékben finanszíroz egy szabadon választott nemzetközi versenyen való indulást (nevezési díj, szállásköltség, útiköltség – számla ellenében) azon játékosok részére, akik az előző naptári évben legalább 10 hazai versenyen részt vettek, és nem kerültek be az utazó válogatott keretbe.

Tovább növeli a versenyrendezőknek nyújtott támogatásokat a szövetség, ezért 2021-től - mivel a szövetség biztosítja a labdát a versenyekre -, minden mérkőzést (párost és vegyespárost is) új labdával kell játszatni, az ehhez szükséges többlet labdát minden rendezőnek biztosítják. Emellett pedig kötelező egészségügyi ügyelet mellett kell a szenior versenyeket megrendezni, ennek költségét is szenior szövetség viseli.

Kompressziós térd gumi

Kompressziós térd gumi

Kompressziós térd gumi

Szín: fekete
Anyag: Nylon + Spandex + Szilikon
lélegző anyagból, kényelmes viselet
Szilikon csúszásgátló kialakítás, tartsa a stabilitást, miközben csinálod a gyakorlatot.
Védi a térdet a futás, kosárlabdázás, tollaslabda, tenisz, röplabda közben.

Méret: M, L, XL
M (alkalmas láb kerülete: 35-41cm / 13.8-16.1 hüvelyk)
L (alkalmas láb kerülete: 42-47cm / 16.5-18.5 hüvelyk)
XL (alkalmas láb kerülete: 48-55cm / 18,9-21,7 hüvelyk)

A kézi mérés szerint 2-3% különbség van. Kérjük, gondosan ellenőrizze a mérési táblázatot, mielőtt megvásárolná az elemet.

Csomag tartalma: 1 db térd gumi (NEM 1 PÁR)
2 190 Ft
Adatok
Cikkszám
Kieg10
Hasonló termékek